Prachtig restaurant in schiedam

Als een van de meest historische steden in Nederland, heeft Schiedam een levendige cultuur met vele heerlijke restaurants om uit te kiezen. Er zit nu ook een nieuw restaurant genaamd 1714, een prachtige eetgelegenheid in het hart van de stad.

Gelegen aan het water, biedt Restaurant 1714 een unieke en gezellige sfeer die perfect past bij de historische omgeving. Het restaurant heeft een modern interieur met smaakvolle details zoals een mooie houten bar, kleurrijke muurschilderingen en comfortabele zitplaatsen. Het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het creëren van een gastvrije en gezellige omgeving.

Maar het eten is natuurlijk de belangrijkste reden waarom mensen naar een restaurant gaan en Restaurant 1714 heeft veel keus uit verschillende gerechten. Het menu heeft een uitstekende selectie van klassieke en eigentijdse gerechten die zijn bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. De chef-kok heeft een passie voor het creëren van heerlijke gerechten die zowel visueel als qua smaak verleidelijk zijn.

Je hebt veel verschillende voorgerechten zoals: de gegrilde octopus aan met chorizo, tomaat en paprika. Het is een smaakvol gerecht met een perfecte balans tussen de zeevruchten en de kruidige chorizo. Voor het hoofdgerecht is de kalfsoester met een romige saus van eekhoorntjesbrood en aardappelpuree een van de best lopende gerechten. Ze hebben ook vegetarische opties, is de pompoenrisotto met geitenkaas en hazelnoten een uitstekende keuze.

En als kers op de taart biedt Restaurant 1714 ook een fantastische selectie wijnen en cocktails die perfect samengaan met de maaltijden. De vriendelijke en professionele bediening zorgt ervoor dat je altijd een geweldige ervaring hebt in het restaurant.

Kortom, als je op zoek bent naar een heerlijk restaurant in Schiedam, dan is Restaurant 1714 zeker een bezoek waard. Met een prachtige ambiance, heerlijke gerechten en uitstekende service, zul je zeker genieten van een geweldige eetervaring.

1714-schiedam.nl